Før du kan begynde at handle i pointshoppen, skal du vælge din Favoritbutik.
Dette gøres på din profilside.

Gå til Min Profil
Gå til Kop & Kande Shop

Generelle vilkår/betingelser for Klub Kop & Kande rabatkuponer

Du kan nu indløse dine point direkte i Kop & Kande butikken eller på kop-kande.dk

Derfor er det ikke længere muligt at indløse point til en rabatkupon. Har du en ubrugt rabatkupon, vil du naturligvis kunne anvende den som hel eller delvis betaling næste gang du handler i din lokale butik eller online på www.kop-kande.dk. Det skal dog ske inden udløbsdatoen, som du finder på kuponen. Nedenstående vilkår gælder for rabatkuponer.

Generelle vilkår for indløsning af point til Klub Kop & Kande rabatkuponer
En rabatkupon udstedt gennem Klub Kop & Kande kan indløses i alle Kop & Kandes butikker og på Kop & Kandes webshop www.kop-kande.dk. Du skal mindst have optjent 100 point for at kunne indløse dine point til en rabatkupon.

Fortrydelsesret / indløsning af point til rabatkupon
Du har 14 dages fortrydelsesret på indløsning af point til en Klub Kop & Kande rabatkupon regnet fra den dato rabatkuponen er udstedt. Skulle du ønske at fortryde, skal du give meddelelse herom via kontaktformularen inden fortrydelsesfristen udløber. Du kan ikke fortryde en rabatkupon, du allerede har brugt i forbindelse med betaling i butik eller på webshop.

Generelle vilkår for brug af Klub Kop & Kande rabatkuponer til betaling
- Rabatkuponen er gyldig i 90 dage efter udstedelsesdatoen.
- Rabatkuponens fulde beløb skal indløses på én gang. Et eventuelt restbeløb udbetales ikke, hverken i form af kontanter eller tilgodebevis.
- Du kan kun bruge én rabatkupon pr. ekspedition.
- Rabatkuponer kan ikke ombyttes til kontanter.
- Rabatkuponen er påført en unik rabatkode, og kan kun benyttes én gang.
- Klub Kop & Kande erstatter ikke mistede eller stjålne rabatkuponer. Rabatkuponen er at sidestille med kontanter, så vi anbefaler du opbevarer den derefter.

Ombytning eller returnering af varer betalt med rabatkupon
Returnering eller ombytning af varer betalt med en Klub Kop & Kande rabatkupon skal ske jf. kædens gældende bytteregler: 

Ombytning af varer betalt med rabatkupon:
Varer købt i en Kop & Kande butik eller på www.kop-kande.dk kan ifølge kædens gældende regler byttes til en anden vare i 30 dage efter købet i alle kædens butikker.
Vi gør særligt opmærksom på:
Ønsker du at ombytte en vare, der er betalt helt eller delvist med en Klub Kop & Kande rabatkupon, er varens bytteværdi det beløb, du reelt har betalt for varen efter rabatkuponen er fratrukket. Vi anbefaler, at du tager dette med i dine overvejelser inden du fx bruger din rabatkupon som betaling af en gave.

Returnering af varer betalt med en rabatkupon
Ønsker du at returnere en vare, der er betalt med en Klub Kop & Kande rabatkupon, skal du henvende dig i den butik, hvor varen er købt og medbringe bonen. Dette skal ske indenfor 14 dage efter købet.
For varer købt på www.kop-kande.dk har du 30 dages fortrydelsesret regnet fra den dag, du modtager din ordre.
Vi gør særligt opmærksom på:
Du får kun det beløb retur, du reelt har betalt for varen med andre betalingsmidler. Du får altså ikke beløbet på den fratrukne rabatkupon tilbage.

Reklamationsret
Ved fejl eller mangler på varer købt med en Klub Kop & Kande rabatkupon, har du 2 års reklamationsret fra den dag varen er modtaget. Dette gælder uanset om du har købt varen i din lokale butik eller online på www.kop-kande.dk.
Har du købt en vare på Kop & Kandes webshop og ønsker at udøve din reklamationsret, anbefaler vi at du kontakter os via kontaktformularen. Du kan også henvende dig i din lokale Kop & Kande butik.


Du er altid velkommen til at kontakte os via kontaktformularen  hvis du har spørgsmål.