Du er her:
Macarons
Macarons
ca. 30 stk.
Ingredienser:
90 g æggehvider
180 g flormelis
150 g fint hakkede mandler/mandelmel
30 g maizena
Evt. rød pasta farve
1½ dl fløde
½ dl solbær likør
150 g lys chokolade
Fremgangsmåde:
Pisk æggehvider og flormelis stift med en håndmikser.
Bland mandler og maizena og vend det forsigtig i marengsen med lidt pasta farve. Kom massen i en sprøjtepose og sprøjt den ud i små toppe på bagepapir/macaronsform.
Stil dem i 10-20 minutter på bordet. Bag macarons i ovnen ved 125-130°C i 7-8 minutter (IKKE VARMLUFT).
Varm likør og fløde. Vend den varme væske i chokoladen og rør cremen glat. Afkøl cremen til konsistensen er som mayonaise. Fyld cremen i en sprøjtepose. Sprøjt creme på en macaron, læg en ovenpå og server.
Kagerne kan opbevares i en lufttæt boks på køl eller frost til de skal bruges. Dog max en uge på køl.