Før du kan begynde at handle i pointshoppen, skal du vælge din Favoritbutik.
Dette gøres på din profilside.

Gå til Min Profil
Gå til Kop & Kande Shop

Macarons

Macarons

Macarons

ca. 30 stk.

 

Ingredienser:

90 g æggehvider

180 g flormelis

150 g fint hakkede mandler/mandelmel

30 g maizena

Evt. rød pasta farve

1½ dl fløde

½ dl solbær likør

150 g  lys chokolade

 

Fremgangsmåde:

Pisk æggehvider og flormelis stift med en håndmikser.

Bland mandler og maizena og vend det forsigtig i marengsen med lidt pasta farve. Kom massen i en sprøjtepose og sprøjt den ud i små toppe på bagepapir/macaronsform.

Stil dem i 10-20 minutter på bordet. Bag macarons i ovnen ved 125-130°C i 7-8 minutter (IKKE VARMLUFT).

Varm likør og fløde. Vend den varme væske i chokoladen og rør cremen glat. Afkøl cremen til konsistensen er som mayonaise. Fyld cremen i en sprøjtepose. Sprøjt creme på en macaron, læg en ovenpå og server.

Kagerne kan opbevares i en lufttæt boks på køl eller frost til de skal bruges. Dog max en uge på køl.