Før du kan begynde at handle i pointshoppen, skal du vælge din Favoritbutik.
Dette gøres på din profilside.

Gå til Min Profil
Gå til Kop & Kande Shop

Stor julecookie

Stor julecookie

Stor julecookie med abrikoser

100 g smør
80 g sukker
70 g brun farin
50 g hele æg (1 stk.)
180 g hvedemel
3/4 tsk. natron
1 knivspids fint salt
80 g lys chokolade i knapper (eller hakket)
80 g hakkede tørrede abrikoser
 
Fremgangsmåde:
Alle ingredienserne kommes i en skål i samme rækkefølge som ingredienslisten. Dejen æltes kun lige netop sammen. (Æltes dejen for længe flyder den for meget ud).
Vej 50 gram dej af, og rul i klumper, som lægges på bagepladen og trykkes lidt flade med ca. 5 cm mellemrum. Sættes ind i en forvarmet ovn ved ca. 190°C og bages i 10-11 minutter til kanten er sprød og kernen stadig blød.
 
NB. Dejen kan opbevares på frost eller køl i afvejede klumper så man kan bage det antal man skal bruge - friske på dagen.