Før du kan begynde at handle i pointshoppen, skal du vælge din Favoritbutik.
Dette gøres på din profilside.

Gå til Min Profil
Gå til Kop & Kande Shop

Svinemørbrad og boghvedesalat med citrondressing

Svinemørbrad og boghvedesalat med citrondressing

Svinemørbrad og boghvedesalat med citrondressing

4 personer Tid: 35 minutter - ovntid: 25 minutter

 

2 svinemørbrader, afpudsede

8 nye gulerødder

2 fed hvidløg

5 stilke frisk rosmarin

revet skal af 1 citron, usprøjtet

salt og peber

2 spsk olie til stegning

 

Boghvedesalat:

2 dl hel boghvede

2 håndfulde bredbladet persille

1 håndfuld mynte

2 tomater

1 bundt forårsløg

 

Citrondressing:

revet skal og saft af ½ citron, usprøjtet

1 dl olivenolie

salt og peber

 

1. Brun mørbraderne i olie på en pande. Hak hvidløg og rosmarin, og bland med citronskal, salt og peber. Fordel det på kødet, som steges færdigt i en 175º varm ovn i ca. 25 minutter.

2. Boghvedesalat: Skyl boghveden, og kog den i 15 minutter. Afdryp i en si. Hak persille og mynte. Skær tomater i små tern uden kerner. Rens forårsløg, og snit dem på skrå. Bland det hele.

3. Citrondressing: Bland ingredienserne til dressingen, og vend den med boghvedesalaten.

4. Skrub gulerødder, og læg dem i en gryde med kogende vand i 2 minutter. Skær mørbraderne i tykke skiver, og server med boghvedesalat og gulerødder.

Citroner

I samarbejde med MAD!