Du er her:
Svinemørbrad og boghvedesalat med citrondressing
Svinemørbrad og boghvedesalat med citrondressing
4 personer Tid: 35 minutter - ovntid: 25 minutter
2 svinemørbrader, afpudsede
8 nye gulerødder
2 fed hvidløg
5 stilke frisk rosmarin
revet skal af 1 citron, usprøjtet
salt og peber
2 spsk olie til stegning
Boghvedesalat:
2 dl hel boghvede
2 håndfulde bredbladet persille
1 håndfuld mynte
2 tomater
1 bundt forårsløg
Citrondressing:
revet skal og saft af ½ citron, usprøjtet
1 dl olivenolie
salt og peber
1. Brun mørbraderne i olie på en pande. Hak hvidløg og rosmarin, og bland med citronskal, salt og peber. Fordel det på kødet, som steges færdigt i en 175º varm ovn i ca. 25 minutter.
2. Boghvedesalat: Skyl boghveden, og kog den i 15 minutter. Afdryp i en si. Hak persille og mynte. Skær tomater i små tern uden kerner. Rens forårsløg, og snit dem på skrå. Bland det hele.
3. Citrondressing: Bland ingredienserne til dressingen, og vend den med boghvedesalaten.
4. Skrub gulerødder, og læg dem i en gryde med kogende vand i 2 minutter. Skær mørbraderne i tykke skiver, og server med boghvedesalat og gulerødder.