Svinemørbrad, rullet i mandler med bulgursalat
Svinemørbrad - rullet i mandler med bulgursalat
4 personer Tid: 25 minutter - ovntid: 20 minutter
2 svinemørbrader, afpudsede
olivenolie til stegning
100 g mandler skal af 1 citron, usprøjtet
salt og peber
Bulgursalat:
3 dl bulgur
1 agurk
1 mango
1 frisk rød chili
1 lille bundt koriander
Honningdressing:
½ dl olivenolie
1 spsk honning
lidt citronsaft
salt og peber
1. Tænd ovnen på 175º. Brun mørbraderne i olie på en pande. Rul dem i en blanding af finthakkede mandler, revet citronskal, salt og peber. Læg dem i et ovnfast fad, og steg dem færdige i ovnen i ca. 20 minutter. Tag dem ud af ovnen, når de er netop gennemstegte, og lad dem hvile i 5 minutter.
2. Bulgursalat: Tilbered bulguren som anvist på pakken. Skyl agurken, flæk den på langs, og fjern de våde kerner med en teske. Skær agurken i små tern. Skræl mangoen, og skær den i små tern. Rens chilien, og hak den fint. Hak korianderen. Vend den afkølede bulgur sammen med agurk, mango, chili og koriander.
3. Honningdressing: Rør olie, honning og citronsaft sammen, og krydr med salt og peber. Vend dres-singen i bulgursalaten.
4. Servering: Skær mørbraderne i 1 cm tykke skiver, og server med bulgursalat som tilbehør.