Før du kan begynde at handle i pointshoppen, skal du vælge din Favoritbutik.
Dette gøres på din profilside.

Gå til Min Profil
Gå til Kop & Kande Shop

Svinemørbrad, rullet i mandler med bulgursalat

Svinemørbrad, rullet i mandler med bulgursalat

Svinemørbrad - rullet i mandler med bulgursalat

4 personer Tid: 25 minutter - ovntid: 20 minutter

 

2 svinemørbrader, afpudsede

olivenolie til stegning

100 g mandler skal af 1 citron, usprøjtet

salt og peber

 

Bulgursalat:

3 dl bulgur

1 agurk

1 mango

1 frisk rød chili

1 lille bundt koriander

 

Honningdressing:

½ dl olivenolie

1 spsk honning

lidt citronsaft

salt og peber

 

1. Tænd ovnen på 175º. Brun mørbraderne i olie på en pande. Rul dem i en blanding af finthakkede mandler, revet citronskal, salt og peber. Læg dem i et ovnfast fad, og steg dem færdige i ovnen i ca. 20 minutter. Tag dem ud af ovnen, når de er netop gennemstegte, og lad dem hvile i 5 minutter.

2. Bulgursalat: Tilbered bulguren som anvist på pakken. Skyl agurken, flæk den på langs, og fjern de våde kerner med en teske. Skær agurken i små tern. Skræl mangoen, og skær den i små tern. Rens chilien, og hak den fint. Hak korianderen. Vend den afkølede bulgur sammen med agurk, mango, chili og koriander.

3. Honningdressing: Rør olie, honning og citronsaft sammen, og krydr med salt og peber. Vend dres-singen i bulgursalaten.

4. Servering: Skær mørbraderne i 1 cm tykke skiver, og server med bulgursalat som tilbehør.

I samarbejde med MAD!