Før du kan begynde at handle i pointshoppen, skal du vælge din Favoritbutik.
Dette gøres på din profilside.

Gå til Min Profil
Gå til Kop & Kande Shop

Spaghetti med kødboller

Spaghetti med kødboller

Spaghetti med kødboller i tomatsauce

4 personer

Tid: Ca. 50 minutter

 

Kødboller:

500 g hakket oksekød

1spsk tørret oregano

1 spsk tørret timian

50 g fintrevet parmesan

2 æg

50 g brødkrumme

salt og peber

olivenolie til stegning

 

Tomatsauce:

1 løg

4 fed hvidløg

2 spsk. olivenolie

2 tsk. tørret oregano

2 dåser hakkede tomater

½ dl hvid balsamicoeddike

salt og peber

 

Til servering:

300 g spaghetti

1 bundt basilikum

finthøvlet parmesan

 

1. Kødboller: Rør det hakkede oksekød sammen med salt, peber, oregano, timian, parmesan, æg og brødkrumme. Form farsen til boller på størrelse med en golfbold, og stil dem i køleskabet.

2. Tomatsauce: Pil løget, og hak det fint. Skær hvidløg i tynde skiver. Steg løg og hvidløg i olie i en gryde ved svag varme, til de er klare. Tilsæt oregano, tomater fra dåse, salt og peber, og lad saucen simre ved svag varme i 15 minutter. Smag til med balsamico, salt og peber.

3. Steg kødbollerne i olie på en pande, til de er brune på alle sider. Vend dem i tomatsaucen, og lad småkoge i 10 minutter.

4. Kog spaghetti efter pakkens anvisning, og server den med kødboller i tomatsauce, plukket basilikum og høvlet parmesan.

I samarbejde med MAD!