Før du kan begynde at handle i pointshoppen, skal du vælge din Favoritbutik.
Dette gøres på din profilside.

Gå til Min Profil
Gå til Kop & Kande Shop

Ribbensteg med peberfrugt og rødkålssalat

Ribbensteg med peberfrugtfyld og rødkålssalat

Ribbensteg - med peberfrugtfyld og rødkålssalat

4 personer

Tid: 30 minutter - ovntid: 1 time.

 

1 ribbensteg (1.500 g)

 

Fyld:

100 g semidried tomater

40 g pinjekerner

¼ dl solsikkeolie

½ gul peberfrugt

½ rød peberfrugt

25 g parmesan

salt og peber

 

Tilbehør:

700 g små kartofler

 

Rødkålssalat:

½ lille rødkålshoved

1 æble

1 appelsin

40 g valnøddekerner

 

Appelsindressing:

Revet skal af 1 usprøjtet appelsin

saft af ½ appelsin

4 spsk olivenolie

1 spsk sherryeddike

1 tsk fint rørsukker

 

1. Fyld: Blend semidried tomater med pinjekerner, olie, peberfrugt skåret i små tern og revet parmesan til en let grov masse. Smag til med salt og peber. Skær en lomme ind under sværen på stegen, og fyld op med 2/3 af fyldet.

2. Sæt stegen i en 200º varm ovn i 15 minutter. Hæld lidt vand over sværen hvert kvarter, til stegen har stegt i 45-60 minutter.

3. Skrub kartofler, og vend dem i den sidste 1/3 af peberfrugtfyldet. Læg dem i et ovnfast fad, og bag dem i ovnen i ca. 40 minutter.

4. Giv evt. stegen lidt varme under grill for at få sværen helt sprød. Lad hvile i 10 minutter.

5. Rødkålssalat: Snit rødkålen fint. Skær æblet i tynde både. Skær appelsinkødet i fileter.

6. Appelsindressing: Pisk ingredienserne sammen, og vend med kål, æble, appelsin og valnødder.

I samarbejde med MAD!