Før du kan begynde at handle i pointshoppen, skal du vælge din Favoritbutik.
Dette gøres på din profilside.

Gå til Min Profil
Gå til Kop & Kande Shop

Pulled pork i trykkoger med coleslaw

Pulled pork i trykkoger med coleslaw

Pulled pork i trykkoger - med coleslaw

6-8 personer  

 

1 - 1,5 kg nakkesteg

Gode burgerboller

 

Krydder-rub:

1 dl brun farin

1 spsk. sød paprika

0,5 spsk. chillipulver

0,5 spsk. cayennepeber

1 spsk. salt

1 spsk. friskkværnet peber

 

Coleslaw: 1 lille hvidkålshoved eller et stort spidskål, fintsnittet

6-8 revne gulerødder

4-5 dl cremefraiche 9%

1 spsk. rørsukker

2 spsk. Dijon sennep

salt og peber

 

1. Bland alle de tørre ingredienser til rubben. Gnid den afpudsede nakkesteg med krydderblandingen, og vacumpak stegen . Læg den på køl, gerne natten over.

2. Brun kødet grundigt i lidt olie i trykkogeren, og hæld ca. 1 liter god fond ved. Er din trykkoger ikke stor nok til en hel steg, deler du den bare i 2 stk. så den kan være der. Sæt låget på trykkogeren, lås det og kog op til fuldt tryk. Skru ned, så trykket holder sig på halvt tryk. Lad koge ca. 2 timer. Fjern gryden fra varmen, og lad den stå til trykket er gået af, ca. 15 min.

3. Tag stegen op, og træk kødet fra hinanden med 2 gafler.

4. Rør alle ingredienserne til coleslaw sammen. Kom en god portion coleslaw i burgerbollen og top op med pulled pork.

God appetit!

Pulled pork i trykkoger