Før du kan begynde at handle i pointshoppen, skal du vælge din Favoritbutik.
Dette gøres på din profilside.

Gå til Min Profil
Gå til Kop & Kande Shop

Oksekød i rød carrry med hvidkål og sugersnaps

Oksekød i rød carry

Oksekød i rød karry - med hvidkål og sugarsnaps

4 personer

Tid: 40 minutter. Marineringstid, kød: 2 timer.

 

700 g oksekød i strimler

2 gule peberfrugter

½ hvidkål

2-3 porrer

2 røde chilier

200 g sugarsnaps (sukkerærter)

1 spsk rød karrypasta

1 dåse kokosmælk (4 dl)

2 dl bouillon

bønnespirer

thaibasilikum (eller koriander)

solsikkeolie til stegning

 

Ingefærmarinade:

4 cm frisk ingefær

4 fed hvidløg

3 spsk jordnøddeolie

 

Tilbehør: jasminris (beregn 1 dl rå ris pr. person)

 

1. Ingefærmarinade: Skræl ingefærstykket. Riv ingefær og hvidløg på et rivejern, og rør det sammen med jordnøddeolien.

2. Vend oksekødet i ingefærmarinaden, og lad det stå ca. 2 timer i køleskabet.

3. Tilbehør: Kog jasminris efter pakkens anvisning.

4. Skyl og rens alle grøntsagerne: Skær peberfrugter i korte, tynde stave. Snit hvidkål i fine strimler. Skær porrer i tynde skiver. Skær chilier i tynde skiver. Skær sugarsnaps over på langs.

5. Steg det marinerede kød (gem lidt af marinaden fra kødet!) i olie i en wok eller dyb pande, til det er flot brunt på alle sider.

6. Tilsæt de snittede grøntsager, og lad dem stege lidt med i wokken. Vend rød karrypasta i.

7. Tilsæt kokosmælk, bouillon og lidt af marinaden fra kødet, og varm retten godt igennem. 8. Skyl bønnespirer og thaibasilikum. Tag wokken fra varmen, og vend bønnespirer og thaibasilikum i. Server med kogte ris.

I samarbejde med MAD!