Før du kan begynde at handle i pointshoppen, skal du vælge din Favoritbutik.
Dette gøres på din profilside.

Gå til Min Profil
Gå til Kop & Kande Shop

Lammeculotte med jordbærsalat

Lammeculotte med jordbærsalat og ærtemos

Lammeculotte - med jordbærsalat og ærtemos

4 personer

Tid: 25 minutter. Ovntid: 12 minutter.

 

2 lammeculotter

 

Jordbærsalat:

2 miniromainesalat

200 g babyspinat

250 g jordbær

50 g hasselnødder

50 g tørrede tranebær

salt

 

Honningdressing:

1 dl olivenolie

½ dl æbleeddike

2 spsk akaciehonning

salt og peber

 

Ærtemos:

25 g hasselnødder

200 g ærter fra bælg

3 spsk rapsolie

2 tsk æbleeddike

salt

 

Tilbehør: rugbrød

 

1. Ris fedtkanten på culotterne. Steg dem med fedtsiden nedad på en pande, til fedtet er sprødt. Brun dem i 2 minutter på den anden side. Læg culotterne i et ildfast fad, og krydr med salt og peber. Steg dem i en 200º varm ovn i 8-12 min. Lad hvile i 5 min., før de skæres i skiver.

2. Jordbærsalat: Skyl salaten, og skær i tynde både. Skyl spinaten. Rens jordbær, og skær i kvarter. Bland salaten med spinat og jordbær. Rist nødder på en tør pande, krydr med salt, og vend i salaten sammen med tranebær.

3. Honningdressing: Rør dressingen sammen. Hæld over salaten.

4. Ærtemos: Blend nødderne i en minihakker. Tilsæt ærter, olie, eddike og salt, og blend.

5. Anret på ristet rugbrød skåret i trekanter.

Jordbær

I samarbejde med MAD!