Lammeculotte med jordbærsalat
Lammeculotte - med jordbærsalat og ærtemos
4 personer
Tid: 25 minutter. Ovntid: 12 minutter.
2 lammeculotter
Jordbærsalat:
2 miniromainesalat
200 g babyspinat
250 g jordbær
50 g hasselnødder
50 g tørrede tranebær
salt
Honningdressing:
1 dl olivenolie
½ dl æbleeddike
2 spsk akaciehonning
salt og peber
Ærtemos:
25 g hasselnødder
200 g ærter fra bælg
3 spsk rapsolie
2 tsk æbleeddike
salt
Tilbehør: rugbrød
1. Ris fedtkanten på culotterne. Steg dem med fedtsiden nedad på en pande, til fedtet er sprødt. Brun dem i 2 minutter på den anden side. Læg culotterne i et ildfast fad, og krydr med salt og peber. Steg dem i en 200º varm ovn i 8-12 min. Lad hvile i 5 min., før de skæres i skiver.
2. Jordbærsalat: Skyl salaten, og skær i tynde både. Skyl spinaten. Rens jordbær, og skær i kvarter. Bland salaten med spinat og jordbær. Rist nødder på en tør pande, krydr med salt, og vend i salaten sammen med tranebær.
3. Honningdressing: Rør dressingen sammen. Hæld over salaten.
4. Ærtemos: Blend nødderne i en minihakker. Tilsæt ærter, olie, eddike og salt, og blend.
5. Anret på ristet rugbrød skåret i trekanter.