Før du kan begynde at handle i pointshoppen, skal du vælge din Favoritbutik.
Dette gøres på din profilside.

Gå til Min Profil
Gå til Kop & Kande Shop

Koteletter i fad med peberfrugter og ris med majskerner

Koteletter i fad med peberfrugter og ris med majskerner

Koteletter i fad - med peberfrugter og ris med majskerner

4 personer

Tid: 15 minutter. Ovntid: 25 minutter.

 

4 svinekoteletter

olie til stegning

2 røde peberfrugter

pinjekerner


Paprikasauce:

1 rødløg

4 fed hvidløg

1 rød chili

2 spsk sød paprika

1 citron, usprøjtet

4 spsk hvidvinseddike

2 spsk worcestershiresauce

1 håndfuld frisk basilikum

 

Tilbehør:

4 friske majskolber

4 dl jasminris

 

1. Brun koteletterne på begge sider i olie på en stor pande. Læg dem med stegefedtet i et ovnfad.

2. Rens peberfrugterne, skær dem i strimler, og fordel dem oven på koteletterne.

3. Kog risene efter anvisningen på emballagen.

4. Paprikasauce: Blend alle ingredienserne til saucen sammen i en minihakker.

5. Hæld paprikasaucen over koteletterne, og drys med pinjekerner. Steg koteletterne færdige i ovnen ved 180º i ca. 25 minutter.

6. Pil majskolberne, og skær kernerne af med en skarp kniv (stil kolben lodret, og skær fra top mod bund). Læg majskernerne i en gryde med kogende, letsaltet vand i 2 minutter. Afdryp, bland dem med de kogte ris, og server som tilbehør til koteletter i fad.

Koteletter i fad

I samarbejde med MAD!