Før du kan begynde at handle i pointshoppen, skal du vælge din Favoritbutik.
Dette gøres på din profilside.

Gå til Min Profil
Gå til Kop & Kande Shop

Koteletter med grillede grøntsager og basilikumdressing

Koteletter med grillede grøntsager og bsilikumdressing

Koteletter - med grillede grøntsager og basilikumdressing

2 voksne + 2 børn

Tid: ca. 35 minutter

 

4 svinekoteletter

1 spsk solsikkeolie til stegning

salt og peber

 

Grillede grøntsager:

1 lille aubergine

1 squash

1 spsk solsikkeolie til stegning

2 store tomater

½ agurk

 

Basilikumdressing:

3 spsk frisk basilikum

2 spsk olivenolie

salt og peber

 

1. Varm en grillpande op, hæld solsikkeolie på, og steg koteletterne på hver side, til de bliver flot gyldne. Skru ned for varmen, og steg dem, til de er netop gennemstegte. Tag dem fra varmen, og krydr med salt og peber.

2. Basilikumdressing: Hak basilikum fint, og bland den med olivenolie, salt og peber.

3. Grillede grøntsager: Skyl aubergine og squash, og skær dem i tynde skiver. Vend dem i solsikkeolie, og steg dem på begge sider på den varme grillpande, til de får tydelige grillstriber. Skyl tomater og agurk, og skær dem i skiver.

4. Servering: Anret tomater og agurk på et fad, og fordel grillet aubergine og squash ovenpå. Dryp med basilikumdressing, og server som tilbehør til koteletterne.

I samarbejde med MAD!