Før du kan begynde at handle i pointshoppen, skal du vælge din Favoritbutik.
Dette gøres på din profilside.

Gå til Min Profil
Gå til Kop & Kande Shop

Entrecôte med spinatsalat

Entrecote med spinatsalat, raita og pandekager

 

Entrecote - med spinatsalat, raita og pandekager

4 personer

Tid: 25 minutter.

 

4 entrecote

salt og peber

 

Spinatsalat:

4 gulerødder

200 g babyspinat

3 spsk sesamfrø

100 g løgspirer

 

Dressing:

½ dl olivenolie

¼ dl hvid balsamicoeddike

 

Raita:

2 spsk spidskommen

4 dl græsk yoghurt 10 %

½ agurk

 

Tilbehør:

4 madpandekager eller fladbrød

 

1. Rids bøfferne i fedtkanten. Steg fedtkanten på en hed pande. Læg bøfferne ned, og steg dem færdige i fedtet. Krydr med salt og peber.

 

2. Spinatsalat: Skræl gulerødderne, og skær dem i flager med en tyndskræller. Skyl spinaten.

 

3. Dressing: Rør ingredienserne til dressingen sammen. Vend gulerødder og spinat heri.

 

4. Rist sesamfrø gyldne på en tør pande, og drys dem over spinatsalaten.

 

5. Raita: Rist spidskommen let på en tør pande, og rør det i yoghurten. Riv agurken fint, og pres den fri for væde. Vend agurk sammen med yoghurt, salt og peber.

 

6. Lun pandekagerne, og server dem med skiver af bøf, spinatsalat og raita.

I samarbejde med MAD!