Entrecôte med spinatsalat
Entrecote - med spinatsalat, raita og pandekager
4 personer
Tid: 25 minutter.
4 entrecote
salt og peber
Spinatsalat:
4 gulerødder
200 g babyspinat
3 spsk sesamfrø
100 g løgspirer
Dressing:
½ dl olivenolie
¼ dl hvid balsamicoeddike
Raita:
2 spsk spidskommen
4 dl græsk yoghurt 10 %
½ agurk
Tilbehør:
4 madpandekager eller fladbrød
1. Rids bøfferne i fedtkanten. Steg fedtkanten på en hed pande. Læg bøfferne ned, og steg dem færdige i fedtet. Krydr med salt og peber.
2. Spinatsalat: Skræl gulerødderne, og skær dem i flager med en tyndskræller. Skyl spinaten.
3. Dressing: Rør ingredienserne til dressingen sammen. Vend gulerødder og spinat heri.
4. Rist sesamfrø gyldne på en tør pande, og drys dem over spinatsalaten.
5. Raita: Rist spidskommen let på en tør pande, og rør det i yoghurten. Riv agurken fint, og pres den fri for væde. Vend agurk sammen med yoghurt, salt og peber.
6. Lun pandekagerne, og server dem med skiver af bøf, spinatsalat og raita.