Før du kan begynde at handle i pointshoppen, skal du vælge din Favoritbutik.
Dette gøres på din profilside.

Gå til Min Profil
Gå til Kop & Kande Shop

Bøf med løg og rodfrugtremoulade

Bøf med løg og rodfrugtremoulade

4 personer

Bøf - med ristede løg og rodfrugtremoulade

2 bøffer (entrecote)

4 skiver rugbrød

smør til brødet

salt og peber

 

Ristede løg:

2 løg

6 dl majsolie

3 spsk hvedemel

1 spsk salt

 

Rodfrugtremoulade:

1 persillerod

1 gulerod

2 store syltede drue-agurker

1 spsk finthakket dild

1 spsk finthakket kørvel

1 dl god mayonnaise

1½ dl cremefraiche 18 %

1 spsk gurkemeje

salt, peber og lidt sukker

 

Pynt: friskrevet peberrod

1. Bøf:

Rids bøfferne i fedtkanten. Stil dem på højkant på en hed pande og steg fedtkanten sprød. Læg bøfferne ned, og steg dem færdige i fedtet 2-3 minutter på hver side. Tag fra varmen, krydr med salt og peber, og lad hvile.

 

2. Ristede løg:

Skær løget i skiver på 2 mm. Vend dem i mel og salt. Steg dem lidt af gangen i en tykbundet gryde, og lad dem afdryppe på fedtsugende papir.

 

3. Rodfrugtremoulade:

Skræl rodfrugter, og skær dem i små tern. Kog dem i letsaltet vand i 2 minutter. Afkøl, og dup dem tørre. Skær drueagurker i små tern,og vend alle ingredienser til rodfrugtremouladen sammen.

 

4. Læg skiver af bøf på en smurt rugbrød. Top op med rodfrugtremoulade, peberrod og ristede løg.

I samarbejde med MAD