Før du kan begynde at handle i pointshoppen, skal du vælge din Favoritbutik.
Dette gøres på din profilside.

Gå til Min Profil
Gå til Kop & Kande Shop

Kyllingebryst - med hummus og peberfrugtsalat

Kyllingebryst med hummus og peberfrugtsalat

Kyllingebryst - med hummus og peberfrugtsalat

2 voksne + 2 børn

Tid: ca. 30 minutter

 

4 kyllingebrystfileter

1 spsk stødt spidskommen

1 spsk stødt koriander

1 rød chili

2 spsk solsikkeolie til stegning

 

Peberfrugtsalat:

1 gul peberfrugt

3 store tomater

½ agurk

2 tsk olivenolie

1 håndfuld frisk koriander

salt og peber

 

Hummus:

1 dåse kikærter

2 tsk tahin (sesampasta)

saft fra 1 limefrugt

¼ dl olivenolie

1 fed hvidløg

½ tsk stødt spidskommen

salt og peber

 

Tilbehør: pitabrød

 

1. Bland spidskommen, koriander og finthakket chili sammen med solsikkeolien. Vend kyllingefileterne heri, og steg dem på en pande i 8 minutter på hver side, til de er gennemstegte.

2. Peberfrugtsalat: Rens peberfrugt, tomater og agurk, og skær dem i fine tern. Vend dem med olivenolie, salt, peber og plukket koriander.

3. Hummus: Åbn dåsen med kikærter, skyl dem med koldt vand i en sigte, og lad dem dryppe af. Mos dem med en gaffel sammen med tahin, limesaft og olivenolie. Smag til med knust hvidløg, spidskommen, salt og peber.

4. Servering: Lun pitabrødene, og server dem til kyllingefileterne sammen med peberfrugtsalat.

I samarbejde med MAD!