Før du kan begynde at handle i pointshoppen, skal du vælge din Favoritbutik.
Dette gøres på din profilside.

Gå til Min Profil
Gå til Kop & Kande Shop

Stegt kyllingebryst med waldorfsalat og tranebær

Stegt kyllingebryst med waldorfsalat med tranebær

Stegt kyllingebryst og waldorfsalat med tranebær

4 personer

Tid: 30 minutter.

 

4 kyllingebrystfileter

olie til stegning

 

Waldorfsalat:

50 g hasselnødder

2 faste pærer

2 røde æbler

2-3 stilke bladselleri

50 g tørrede tranebær

 

Cremefraichedressing:

½ vaniljestang

2½ dl cremefraiche 38 %

2 spsk citronsaft

salt og peber

 

Tilbehør: groft brød

 

1. Steg kyllingefileter i olie på en pande, til de er gyldne på begge sider. Skru ned, og steg dem helt færdige. Krydr med salt og peber.

2. Cremefraichedressing: Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud. Rør cremefraiche sammen med vaniljekorn og citronsaft, og smag til med salt og peber.

3. Waldorfsalat: Rist hasselnødderne let på en tør pande, og gnid de løse, brune hinder af. Skræl pærer og æbler, og skær i tern. Rens bladselleri, og skær i tynde skiver. Bland pærer, æbler og bladselleri med nødder og tranebær i en stor skål. Vend det hele sammen med cremefraichedressingen.

4. Servering: Skær de stegte kyllingefileter i skiver, og server med waldorfsalat og ristet brød.

I samarbejde med MAD!