Før du kan begynde at handle i pointshoppen, skal du vælge din Favoritbutik.
Dette gøres på din profilside.

Gå til Min Profil
Gå til Kop & Kande Shop

Kylling med paprika og tzatziki med radiser

Kylling med paprika

Kylling - med paprika og tzatziki med radiser

4 personer

Tid: 25 minutter - ovntid: 50 minutter

 

1 stor kylling

saft af 1 citron

3 spsk paprika

700 g nye kartofler

4 stilke rosmarin

olivenolie

salt og peber

 

Tzatziki med radiser:

1 stor agurk

½ l græsk yoghurt

2% 4 fed hvidløg

10 radiser

olivenolie

salt og peber

 

1. Tænd ovnen på 180º.

2. Skær eller klip ned langs rygsøjlen på kyllingen fra hals til gumpe. Spred kyllingen ud, og giv den et let tryk, så den bliver lidt flad. Prik den med en gaffel, pres citronsaft ud over hele kyllingen, og dryp med lidt olie. Krydr med paprika, salt og peber.

3. Skrub kartoflerne, og skær store kartofler i halve. Vend dem med lidt olie, rosmarin, salt og peber i et stort ovnfad.

4. Læg kyllingen oven på kartoflerne, og sæt ovnfadet i ovnen i ca. 50 minutter, til kyllingen er gennemstegt, og kartoflerne er helt møre. Tzatziki med radiser:

5. Skyl agurken, riv den groft, og pres den fri for væde. Rør yoghurt sammen med agurk og knust hvidløg. Rens radiserne, skær dem i fine skiver, og vend dem i yoghurten. Smag til med salt og peber, og dryp med lidt olie.

I samarbejde med MAD!