Før du kan begynde at handle i pointshoppen, skal du vælge din Favoritbutik.
Dette gøres på din profilside.

Gå til Min Profil
Gå til Kop & Kande Shop

Andeconfit

 

4 stk. andelår

1 håndfuld salt

4 laurbærblade

½ bdt. timian

Friskkværnet sort peber

1 liter gåse- eller andefedt

 

Fremgangsmåde:

Andelårene gnides med alle krydderierne og sættes på køl natten over.

De kommes i en stegeso eller ildfast fad med låg eller dækkes med staniol.

 

Hæld fedtet over og confiter i ovnen ved 160°C i ca. 3 timer.

Når lårene er confiteret kan de afkøles og steges sprøde på en pande på et

senere tidspunkt.

De plukkes mens de stadig er lune og bruges i salat eller konserveres i glas med fedtet hældt over.

 

Konserverer man dem, skal man være meget påpasselig med at have helt rene hænder under

plukningen og sørge for, at fedtet er kogende, når det hældes på.