Før du kan begynde at handle i pointshoppen, skal du vælge din Favoritbutik.
Dette gøres på din profilside.

Gå til Min Profil
Gå til Kop & Kande Shop

Andebryst med kirsebærsauce

4 personer

Andebryst med kirsebærsauce og krydret rødkål

Tid: 30 minutter

Ovntid: 35 minutter

2 andebryster á 300 g

Salt og peber

 

Stegte kartofler:

700 g små kartofler

3 spsk olivenolie

4 kviste timian

salt og peber

Krydret rødkål:

20 g smør

4 stk hel allehånde

4 hele kardemommekapsler

2 stænger kanel

10 nelliker

½ stort rødkål

1 dl solbæreddike

3 spsk sukker

salt og peber

 

Kirsebærsauce:

1 dl portvin

1 dl hønseboullion

2 dl piskefløde

Saucekulør

12 dessertkirsebær

salt og peber

 

1. Stegte kartofler:

Skrub kartoflerne, skær dem i kvarter, og vend med olie, salt, peber og timian i et ovnfad. Steg dem møre i en 175° varm ovn i ca. 35 minutter.

2. Andebryst:

Rids fedtet på andebrysterne, og brun dem med fedtet nedad på en pande. Vend dem og steg i 2 minutter. Læg dem i et ovnfad, krydr med salt og peber. Ovnsteg dem ved 175°C i 10 minutter.

3. Kirsebærsauce:

Hæld portvin på panden, som anden har stegt på. Kog op, og tilsæt boullion, fløde salt og peber. Juster farven med kulør. Kom kirsebær i, og tag fra varmen.

4. Rødkål:

Steg krydderierne let i smør på en pande. Lad fintsnittet rødkål stege med i 3 minutter. Vend eddike i, og smag til med sukker, salt og peber.