Før du kan begynde at handle i pointshoppen, skal du vælge din Favoritbutik.
Dette gøres på din profilside.

Gå til Min Profil
Gå til Kop & Kande Shop

Salat Nicoise med tun, kartofler og æg

Salat Nicoise

Salat Nicoise - med tun, kartofler og æg

4 personer

Tid: 15 minutter

 

300 g små kartofler

400 g god tun fra glas eller dåse

2 æg

150 g grønne bønner

50 g rucola

1 gul peberfrugt

1 håndfuld bredbladet persille

1 skalotteløg

6 spsk små sorte oliven med sten

 

Sennepsdressing:

2 spsk dijonsennep

1 spsk sherryvineddike

1 dl god olivenolie salt, sukker og peber

 

Tilbehør: Brød

1. Skræl kartoflerne, og kog dem møre i letsaltet vand. Skær dem i mundrette stykker.

2. Afdryp tunen. Del den i flager.

3. Kog æggene i 6-7 minutter, så de er smilende.

4. Sennepsdressing: Rør ingredienserne sammen.

5. Nip bønnerne, og læg dem i spilkogende, saltet vand i 1-2 minutter. Afkøl med iskoldt vand.

6. Skyl rucola. Rens peberfrugten, og skær den i tynde stave. Skyl og pluk persillen. Pil og hak skalotteløget. Bland bønner, rucola, peberfrugt, persille og skalotteløg, og vend det godt rundt i sennepsdressingen.

7. Servering: Anret salaten på et stort fad, og vend forsigtigt tun, halverede æg og oliven i. Krydr med salt og peber. Spis brød til.

I samarbejde med MAD!