Før du kan begynde at handle i pointshoppen, skal du vælge din Favoritbutik.
Dette gøres på din profilside.

Gå til Min Profil
Gå til Kop & Kande Shop

Ovnbagt laks og kartoffelsalat med rygeost

Ovnbagt laks og kartoffelsalat

Ovnbagt laks og kartoffelsalat med rygeost

4 personer

Tid: 35 minutter. Ovntid: 12 minutter.

 

4 laksebøffer

salt og peber

 

Kartoffelsalat med rygeost:

500 g kartofler

170 g rygeost

2 dl skyr

salt og peber

1 agurk

1 bundt dild

 

Rucolapesto:

1 stor håndfuld rucola

½ dl rapsolie

25 g friskrevet parmesan

salt og peber

 

1. Kartoffelsalat med rygeost: Skrub kartoflerne, og kog dem møre i en gryde med letsaltet vand. Hæld vandet fra, og lad kartoflerne køle helt af. Rør rygeost sammen med skyr, og krydr med salt og peber. Skyl agurken, og skær den i små tern. Skær kartoflerne i mundrette stykker, og vend dem med agurk, plukket dild og rygeostdressingen.

2. Læg laksebøfferne i et smurt ovnfast fad, og krydr dem med salt og peber. Bag dem i en 170º varm ovn i ca. 12 minutter, til de er netop gennemstegte.

3. Rucolapesto: Skyl og tør rucolaen. Blend ingredienserne til pestoen sammen i en foodprocessor/ minihakker.

4. Servering: Fordel rucolapestoen over den bagte laks, og server med kartoffelsalat som tilbehør.

I samarbejde med MAD!