Før du kan begynde at handle i pointshoppen, skal du vælge din Favoritbutik.
Dette gøres på din profilside.

Gå til Min Profil
Gå til Kop & Kande Shop

Laks i baconsvøb og kartofler med rucolapesto

Laks i baconsvøb

Laks i baconsvøb - og kartofler med rucolapesto

4 personer

Tid: 25 minutter

 

750 g nye kartofler

4 laksebøffer uden skind

8 skiver bacon

solsikkeolie til stegning

 

Rucolapesto:

100 g rucola

30 g parmesan

1 fed hvidløg

40 g pinjekerner

2 dl olivenolie

¼ dl vand

salt og peber

 

Til servering:

100 g feldsalat

1 potte brøndkarse

 

1. Skrub kartoflerne, og kog dem møre i letsaltet vand.

2. Rucolapesto: Skyl og tør rucolaen, og blend den i en foodprocessor eller minihakker sammen med friskrevet parmesan, hvidløg, pinjekerner, olivenolie og vand til en fin pesto. Smag til med salt og peber.

3. Del hver laksebøf i 2 stykker, så du får i alt 8 stykker. Vikl en skive bacon omkring hvert laksestykke (brug evt. en kødnål eller en tandstik af træ til at holde baconskiven på plads med). Varm en pande op med lidt solsikkeolie, og steg laksestykkerne på alle 4 sider, til laksen er netop gennemstegt.

4. Servering: Vend de kogte kartofler med rucolapestoen, og server dem som tilbehør til laks i baconsvøb sammen med skyllet feldsalat og brøndkarse.

I samarbejde med MAD!