Før du kan begynde at handle i pointshoppen, skal du vælge din Favoritbutik.
Dette gøres på din profilside.

Gå til Min Profil
Gå til Kop & Kande Shop

Fiskefrikadeller med laks og tigerrejer

 

Fiskefrikadeller med laks og tigerrejer

 

Fiskefrikadeller - med laks, tigerrejer og remoulade

4 personer

Tid: 25 minutter.

 

500 g torskefilet

1 tsk salt samt peber

1 løg 3 spsk hvedemel

1 æg

1-2 dl sødmælk

5 pillede tigerrejer

100 g laksebøf uden skind

1 bundt dild

smør og olie til stegning

 

Lynremoulade:

100 g græsk yoghurt 10 %

100 g grov pickles

 

Til servering:

8 skiver groft rugbrød

 

1. Hak torskekødet i en foodprocessor/ blender, det må ikke hakkes for fint. Læg det hakkede torskekød i en røreskål, og rør det sammen med salt og peber. Tilsæt fintrevet løg, hvedemel, æg og mælk, og rør til en ensartet fars.

 

2. Hak rejer og laks i let grove stykker med en kniv på et bræt, og vend dem i torskefarsen sammen med finthakket dild.

 

3. Steg fiskefrikadellerne på begge sider i smør og olie på en pande, til de er gyldne. Skru ned for varmen, og steg dem færdige i ca. 10 minutter.

 

4. Lynremoulade: Rør yoghurt sammen med pickles. 5. Server fiskefrikadellerne med remoulade og rugbrød.

I samarbejde med MAD!