Før du kan begynde at handle i pointshoppen, skal du vælge din Favoritbutik.
Dette gøres på din profilside.

Gå til Min Profil
Gå til Kop & Kande Shop

Fiskefilet med asparges og lakserogn

Fiskefilet med asparges

 

Fiskefilet - med asparges og lakserogn

4 personer

 

4 rødspættefileter

1 dl rugmel

100 g smør til stegning

4 skiver rugbrød, delt i 8 trekanter

lidt smør til brødet

1 frisesalat

½ dl god mayonnaise

8 grønne asparges

salt og peber

 

Pynt:

100 g lakserogn

dild

1 lille bakke friske ærteskud

1 citron

 

1. Del hver fiskefilet i 2 stykker, og krydr med salt og peber. Vend dem omhyggeligt i rugmel.

 

2. Smelt smørret på en stor pande, og steg fiskefileterne i ca. 3 minutter på hver side, til de er helt sprøde og gyldne.

 

3. Skær de nederste ender af aspargeserne, og skær dem i 4 cm lange stykker let på skrå. Læg dem i en gryde med spilkogende, saltet vand i 1- 2 minutter. Hæld vandet fra, og afkøl straks aspargeserne i koldt vand.

 

4. Smør rugbrødet med smør, og skær hver brødskive over, så du får i alt 8 trekanter. Læg lidt skyllet frisesalat på brødet, så et stykke fisk, en lille skefuld mayonnaise og en dessertske med lakserogn. Pynt til sidst med asparges, klippet dild, skyllede ærteskud, citron skåret i både og et drys peber fra kværn.

I samarbejde med MAD!