Før du kan begynde at handle i pointshoppen, skal du vælge din Favoritbutik.
Dette gøres på din profilside.

Gå til Min Profil
Gå til Kop & Kande Shop

Dampet fisk med aspargessalat og rosmarinkartofler

Dampet fisk med aspargessalat og rosmarinkartofler

Dampet fisk - med aspargessalat og rosmarinkartofler

2 voksne + 2 børn

Tid: ca. 25 minutter - ovntid 45 minutter

 

1-2 dorader, ca. 800 g (få fiskehandleren til at rense dem)

2 kviste rosmarin

1 limefrugt olivenolie

salt og peber

 

Rosmarinkartofler:

1 kg små kartofler

4 stilke rosmarin

2 fed hvidløg

1 limefrugt

2 spsk olivenolie

salt og peber

 

Aspargessalat:

1 bundt grønne asparges

1 hjertesalat

olivenolie

salt og peber

 

1. Rosmarinkartofler:

Skræl kartoflerne, og skær dem i papirtynde skiver. Fordel dem i et smurt fad med rosmarin, knust hvidløg og tynde skiver limefrugt.

Dryp med olie, og krydr med salt og peber. Steg dem i ovnen ved 200º i 25 minutter.

 

2. Fisk:

Åbn bugen på fiskene, krydr med salt og peber, og læg rosmarin og skiver af lime ind i fiskene. Dryp dem med olie, og pak dem i alufolie.

Skru ovnen ned på 175º, læg fiskepakkerne oven på kartoflerne, og lad det stege i yderligere 20 minutter.

 

3. Aspargessalat:

Knæk bunden af aspargeserne, og skær dem i skrå skiver.Læg dem i en gryde med spilkogende, letsaltet vand i 3 minutter.

Afkøl i koldt vand, og dup dem tørre. Skyl og pluk salaten. Bland asparges og salat med olie, salt og peber.

I samarbejde med MAD!