Du er her:
Tunmousse
Tunmousse
4 personer
Skyr løg chips – grøn dip og fritte urter- tun i agurke bånd
Det skal du bruge:
100 g kogt perlespelt
2 spsk. koldpresset rapsolie
1 spsk. æbleeddike
1 bundt dild
2 dåser tun
2 dl skyr
4 vagtelæg
1 rødløg
1 agurk
Sådan gør du:
Rødløget skæres i meget tynde skiver, lægges i pres og tørres i ovnen med 80-100 grader – men de kan også anvendes friske.
Vagtelæggene koges i 2 minutter og 20 sekunder og pilles.
Byg salaten op som en trifli, først spelten i bunden der er vendt med rapsolie, æbleeddike og dild. Bland tun og skyr og kom det på. Så igen spelt indtil du når toppen I det glas eller krus du bruger.
Pynt med agurker skåret i tynde bånd og rullet, rødløg og halve vagtelæg – ren lir, men det virker!