Før du kan begynde at handle i pointshoppen, skal du vælge din Favoritbutik.
Dette gøres på din profilside.

Gå til Min Profil
Gå til Kop & Kande Shop

Tunmousse

Tunmousse

Tunmousse

4 personer

Skyr løg chips – grøn dip og fritte urter- tun i agurke bånd

Det skal du bruge:


100 g kogt perlespelt
2 spsk. koldpresset rapsolie
1 spsk. æbleeddike
1 bundt dild

2 dåser tun
2 dl skyr

4 vagtelæg
1 rødløg
1 agurk

Sådan gør du:


Rødløget skæres i meget tynde skiver, lægges i pres og tørres i ovnen med 80-100 grader – men de kan også anvendes friske.
Vagtelæggene koges i 2 minutter og 20 sekunder og pilles.

Byg salaten op som en trifli, først spelten i bunden der er vendt med rapsolie, æbleeddike og dild. Bland tun og skyr og kom det på. Så igen spelt indtil du når toppen I det glas eller krus du bruger.

Pynt med agurker skåret i tynde bånd og rullet, rødløg og halve vagtelæg – ren lir, men det virker!