Før du kan begynde at handle i pointshoppen, skal du vælge din Favoritbutik.
Dette gøres på din profilside.

Gå til Min Profil
Gå til Kop & Kande Shop

Sneglen på kålen fra Kina

Snegl på kål

Sneglen på kålen fra Kina

4 personer

Confiteret snegle på stegt kinakål med grøn dressing af dild, rabarber og peberrod - Her oplever vi en monster-basker fra alle steder og kanter - de gratinerede snegle i den glohede blinispande- nyt og smagt af få

Det skal du bruge:

Kryddersmør:
100 g smør
Friske urter som rosmarin, persille, estragon

1 dåse dejlige snegle
Kinakåls blade
½  rabarber
Lidt frisk peberrod

Grøn dressing:

½  rabarber
1 tsk. sennep
½ dl rapsolie
2 spsk. æbleeddike
1 fed hvidløg
Frisk dild

Salt og peber

Sådan gør du:

Kryddersmør:
Blend smørret i blender i ca. 5 minutter så det bliver hvidt og luftigt. Tilsæt de frisk hakkede krydderurter - sættes på køl.

Snegle:
Sæt din blinispande på komfuret og varm den op. Tilsæt snegle og kryddersmørret du lige har rørt med de friske urter. Det vendes med kinakål, som er skåret i passende stykker.
Halvdelen af rabarberen skæres tyndt og vendes i. Krydres og toppes med oliven der lige er delt og friskrevet peberrod.

Grøn dressing:
Bland det sidste rabarber, sennep, peberrod, rapsolie, æbleeddike, hvidløg og dild og kom det i en blender og fuld skrue på. Hældes over de lune snegle eller spises ved siden af med det sidste kinakål.