Du er her:
Poppet porretærte
Poppet porretærte
4 personer
Filo, spejlæg, porrer, kikærter og lidt kærlighed - tærte i et ruf
Det skal du bruge:
4 porrer
1 dåse kikærter
1 rødløg
1 dl æblemost
4 små tomater, delt
Salt og peber
1 pakke filodej
2 dl rapsolie
4 æg
Friske krydderurter, f.eks. frisk timian
4 skiver rugbrød, ristet
Sådan gør du:
Porerne vaskes, skives og ristes af med olivenolie. Kikærterne drænes og ristes af med porerne sammen med rødløg i både. Bland de ristede porrer, løg, tomater ja faktisk det hele, og smag til med salt og peber. Kom æblemost ved og sluk for panden.
Kom filopladerne op i den pande eller form du vil bruge. 4 lag og husk at smøre hvert lag med olie.
Kom fyldet på og slå de 4 æg ud. Bages ved ca. 200 grader i 18 minutter, bum det er pivfrækt.
Når tærten er bagt pyntes den med friske krydderurter som f.eks. frisk timian. Ristet rugbrød i mindre stykker drysses over.