Før du kan begynde at handle i pointshoppen, skal du vælge din Favoritbutik.
Dette gøres på din profilside.

Gå til Min Profil
Gå til Kop & Kande Shop

Lørdagskylling fra folie til bord

Lørdagskylling fra folie til bord

Lørdagskylling fra folie til bord

4 personer

Ballotine, chips, frikasse og mormorsalat

Det skal du bruge:
1 dansk kylling eller kyllingebryster og lår - du bestemmer
1 skalotteløg
250 g champignon
1 dl æblemost
1 dl fløde
Bredbladet persille

2 hjertesalat
1 dl skyr
2 spsk. sennep
1 citron

Sådan gør du:
Skindet tages af kyllingen og lægges i pres mellem to bageplader med bagepapir. Bages i ovnen ved ca. 170 grader i 12-15 minutter og krydres med salt og peber.

Brysterne deles på langs, krydres og rulles stramt i film (mikrofilm), der kan tåle ovnvarme. Ind i ovnen ved 110 grader i ca. 30-35 minutter. Skæres derefter i runde stykker.

Skær lårstykkerne i mindre stykker, der ristes af. Tilsæt  hakket skalotteløg, champignon i kvarte og æblemost og lad det koge ind. Tilsæt nu fløden og kog ind - og sørg for kødet er mørt. Smag til og drys med frisk eller fritteret persille, det er så frækt.

Salaten plukkes og vendes med skyr, sennep og saften og den revne skal af en citron.