Før du kan begynde at handle i pointshoppen, skal du vælge din Favoritbutik.
Dette gøres på din profilside.

Gå til Min Profil
Gå til Kop & Kande Shop

Lam, porrer og lakridskartofler

Lam, porrer og lakridskartofler

Lam, porrer og lakridskartofler  

Lammet ændrer form og får navnet moinkball med bacon og brændte porrer. En vild ret, som jeg allerede nu er tosset med!

4 personer

Det skal du bruge:

800 g hakket lam (eller kalv)
1 dl god ketchup
Frisk eller tørret rosmarin
Røget salt
Bacon nok til at rulle rundt om lammet

400 g kogte kartofler
Rapsolie
1 spsk. groft lakrids

8 minimajs
Rapsolie
Friskhakket hvidløg


Sådan gør du:

Moinkball
Bland fars med ketchup, rosmarin og røget salt.
Rulles i passende kugler og kom bacon omkring, steges i æbleskivepanden til de er færdige.

Lakridskartofler
Kartoflerne lunes i ovnen ved 160 grader i ca. 10 minutter med olie og lakrids.

Ristet minimajs
Minimajs deles og ristes med olie og hvidløg i få minutter.

Grillede porrer
2 porrer, ordnet vaskes og skåret i 8 stykker
1 citron, saft
1 spsk. honning

Porrer steges til de bliver mørke, kom citron og honning på.

Semibagte tomater
8 blommetomater
Salt og peber

Del tomaterne, kom olivenolie, salt og peber over. Kom dem i ovnen ved 120 grader i ca. 30 minutter.