Før du kan begynde at handle i pointshoppen, skal du vælge din Favoritbutik.
Dette gøres på din profilside.

Gå til Min Profil
Gå til Kop & Kande Shop

Kylling i karry med skyr og grillet ananas

Kylling i karry

Kylling i karry med skyr og grillet ananas

4 personer

Trukket kylling i karry med grillet ananas - lidt frækkere på en almindelig onsdag

Det skal du bruge:


2 kyllingebryster
1 portion hjemmelavet mayo
1 skalotteløg, finthakket
1 fed hvidløg, finthakket
2 spsk. ristet karry
Lidt frisk chili
Salt og peber

1 ananas, skåret i skiver på 3-4 cm tykke

1 pakke enokie svampe/danske champignon
Friske spiselige blomster fra haven
1 flutes

Mayo:

Det skal du bruge:
2 stk. pasteuriserede æggeblommer
Salt og peber
1 spsk. sennep
1 spsk. æbleeddike
3-5 dl rapseolie
2 spsk. frisk estragon hakket eller 1 spsk. tørret (du kan tilføje mere, hvis du ønsker en kraftigere smag)

Sådan gør du:
Kom æggeblommer i en blender med salt, peber, sennep og æbleeddike. Blend det hurtig sammen i ca. 45-60 sekunder.
Kom nu en tynd stråle af rapsolie i, til en fed konsistens er nået. Nogle gange kan mayo’en godt suge lidt mere end andre gange, så hav derfor mellem 3-5 dl olie klar. Hvis du bruger tørret estragon, kan mayo’en holde sig på køl i en uge. Bruger du frisk kan den max. holde 2 dage.
Smages til med estragon og evt. salt og peber. Mayo’en kan også laves med et piskeris og en skål.

Sådan gør du:
 Kyllingebrysterne bages ved 160 grader i ca. 20 minutter og plukkes eller trækkes i strimler. Strimlerne vendes i mayo som er blandet med løg, hvidløg, karry og chili. Tilsæt evt. friskhakket ingefær. Smages til med salt og peber.

Ananas grilles et par minutter på begge sider, brug evt. en grillpande.

Kom kyllingesalaten på toppen af ananas, toppes med svampe og friske blomster og serveres med lune flutes – og så smovses der!