Du er her:
Klatkager
Klatkager
4 personer
Det skal du bruge:
1 dl ruggryn
2 dl vand
Koges til en grød
125 g mel
5 æggeblommer
1 ¼ dl fløde
62,5 g smeltet smør
½ stang vanilie
Salt og sukker
Reven citronskal
Kardemomme
5 piskede hvider
Sådan gør du:
Råsyltede rabarber:
Skær rabarber i skykker, drys sukker over og lad dem stå og trække ca. 20 minutter.
Klatkager:
Mel, æggeblommer, fløde, vanilie, citronskal, salt, sukker og kardemomme piskes sammen. Heri piskes det smeltede smør og dejen piskes glat.
Umiddelbart før bagning vendes de stiftpiskede æggehvider i.
Vend ruggrøden i og rør det godt sammen.
Varm blinispanden op og pensl med smeltet smør.
Serveres med skyr, finthakket ristede grønne pistaciekerner og råsyltede rabarber