Før du kan begynde at handle i pointshoppen, skal du vælge din Favoritbutik.
Dette gøres på din profilside.

Gå til Min Profil
Gå til Kop & Kande Shop

Klatkager

Klatkager

Klatkager

4 personer

Det skal du bruge:

1 dl ruggryn
2 dl vand

Koges til en grød

125 g mel
5 æggeblommer
1 ¼ dl fløde
62,5 g smeltet smør
½ stang vanilie
Salt og sukker
Reven citronskal
Kardemomme
5 piskede hvider

Sådan gør du:

Råsyltede rabarber:
Skær rabarber i skykker, drys sukker over og lad dem stå og trække ca. 20 minutter.

Klatkager:
Mel, æggeblommer, fløde, vanilie, citronskal, salt, sukker og kardemomme piskes sammen. Heri piskes det smeltede smør og dejen piskes glat.
Umiddelbart før bagning vendes de stiftpiskede æggehvider i.
Vend ruggrøden i og rør det godt sammen.

Varm blinispanden op og pensl med smeltet smør.

Serveres med skyr, finthakket ristede grønne pistaciekerner og råsyltede rabarber