Før du kan begynde at handle i pointshoppen, skal du vælge din Favoritbutik.
Dette gøres på din profilside.

Gå til Min Profil
Gå til Kop & Kande Shop

Brownie-cupcake med chokolade fudge frosting

Brownie-cupcake med chokolade fudge frosting

 Ovn 170°C/varmluft 150°C. Bagetid ca. 20-25 min.

 

Brownie-cupcake med chokolade fudge frosting

Brownie-cupcake

120 g chokolade min. 70%

115 g usaltet smør

250 g sukker

3 store æg

100 g hvedemel

½ stang vanilje

En knsp salt

 

Forvarm ovnen til 170°C. Smelt chokolade og smør over vandbad og lad det køle af i nogle minutter. Bland sukker i og pisk godt igennem med en håndmixer.

Tilsæt vanilje og æg og pisk igen. Til sidst piskes melet i indtil blandingen er helt glat og ensartet i konsistensen. (Tip: Hvis man synes, kan der tilsættes ristede nødder i dejen).

Fyld dine cupcake forme 2/3 op med dejen. Bag dem midt i ovnen i ca. 20-25 minutter. Cupcakes skal køles helt af før du pynter dem med frosting. Ovn 170°C/varmluft 150°C. Bagetid ca. 20-25 min.

 

Chokolade fudge frosting

120 g chokolade

150 g usaltet, blødt smør

160 g flormelis

½ stang vanilje

 

Chokoladen smeltes over vandbad og køles af til stue-temperatur. Smør røres godt igennem med håndmixeren indtil det er tykt og cremet (ca. 1 min.)

Tilsæt sukker og pisk det indtil blandingen er let og luftig (ca. 2 min.). Tilsæt vanilje og pisk lidt igen. Herefter tilsættes den stue-tempereret chokolade

(det er vigtigt at chokoladen har stuetemperatur, brug evt. et gourmet-termometer). Pisk ved lav hastighed indtil det hele er blandet sammen.

Herefter piskes ved høj hastighed i 2-3 min. indtil frostingen er helt glat og skinnende. Når dine cupcakes er kølet af kan du pynte med frosting.

Pynt med et flot stykke chokolade.