Før du kan begynde at handle i pointshoppen, skal du vælge din Favoritbutik.
Dette gøres på din profilside.

Gå til Min Profil
Gå til Kop & Kande Shop

E-kvittering - gratis elektroniske kvitteringer

Hurtig og let adgang til alle dine Kop & Kande kvitteringer og reklamationsbeviser.

Som medlem af Klub Kop & Kande behøver du ikke længere bekymre dig om bortkomne reklamationsbeviser eller kvitteringer, der med tiden bliver ulæselige. Dine kvitteringer og reklamationsbeviser gemmes på din kundeklubprofil når du:

- benytter dit medlemskort i forbindelse med køb i en Kop & Kande butik. 
- handler på vores webshop og bruger den mailadresse, du er oprettet med i Klub Kop & Kande.

Du kan finde dine kvitteringer fra og med den 18. november 2014. Du kan også se, hvor mange point, du har optjent pr. køb. Vi gør opmærksom på, at optjente point først tilskrives din pointsaldo dagen efter du har foretaget et køb. 

Her nedenfor finder du en liste over point indløst i butik eller på web, eller til rabatkupon. Du kan IKKE finde selve rabatkuponen - kun oplysning om dato og antal point du har brugt på den. 

Du skal være opmærksom på, at vi af hensyn til GDPR lovgivningen sletter dine e-kvitteringer efter 5 år efter udløbet af det år, hvori du har foretaget det pågældende køb. Denne slettefrist er fastsat som et kompromis mellem købers mulighed for at kunne dokumentere sit køb i en periode i tilfælde af reklamationer/garantier, samt vore forpligtelser efter bogføringsloven og persondatalovgivningen.  Ønsker du at gemme en kvittering længere tid end netop angivet, er det således vigtigt, at du gemmer kvitteringen  selvstændigt et andet sted end her.

Din samlede pointsaldo finder du øverst til højre.


Point indløst til rabatkupon

Indløsningsdato Rabatkupon

Dine e-kvitteringer

Købsdato Købssted

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os via kontaktformularen